De taart voor de mooiste dag van je leven

Een speciale taart voor een speciale dag. Iedere bruidstaart die we maken, is uniek. Zowel de smaak als het uiterlijk kan u zelf mede bepalen. Het is prettig als u minstens twee maanden voor het huwelijk contact met ons opneemt, zodat we voldoende tijd hebben om al uw wensen en dromen te verwezenlijken.

Het bestellen van een bruidstaart begint met een voorgesprek met onze banketbakker. Graag willen we dan in ieder geval uw trouwdatum en feestlocatie weten, plus het (geschatte) aantal bruiloftsgasten. We hebben proefstukjes taart klaarstaan om te bepalen welke smaak u het lekkerst vindt. En hoe komt de taart er uit te zien? In welke kleur? We hopen dat u komt met ideeën of voorbeelden. Hebt u online mooie taarten gezien? Verzamel deze dan op bijvoorbeeld een Pinterest bord en toon ze ons tijdens de afspraak. We hebben zelf ook een iPad vol recente voorbeelden van taarten die we eerder gemaakt hebben. Dat gaat goedkomen!

Aan de hand van het voorgesprek ontvangt u een offerte. Na uw akkoord maken we afspraken over de levering. We kunnen daarnaast ook smakelijke bedankjes voor uw gasten verzorgen.

Tip: ook voor een huwelijksjubileum is het leuk om een bruidstaart te bestellen. Als het kan maken we een eigentijdse versie van het origineel. Zo wordt uw zilveren of gouden bruiloft extra bijzonder!