Wim Koelman

Wim Koelman Brood-Banket-Bonbons bestaat sinds 1983 en werd opgericht door naamgever Wim Koelman. Hij leidde de bakkerswinkel samen met zijn vrouw Mary, eerst aan de Maerten van Heemskerckstraat en sinds 1993 aan het Burgemeester Nielenplein in Heemskerk. In 1994 droeg Wim de dagelijkse leiding officieel over aan zoon Sjon Koelman en zijn vrouw Nicole, maar hij bleef bij de zaak betrokken. In 2017 hebben we helaas te vroeg afscheid moeten nemen van onze oprichter. Het is nog wat voorbarig, maar hopelijk zal een van zijn kleinzonen het familiebedrijf later voortzetten.

Sinds 26 augustus 2009 zijn de banketbakkers van Koelman grondleggers van het Heemskerkse Ezelsoor, Heemskerks eigen gebakje. De eigenwijze delicatesse is een blijvend succes en iedereen mag ze graag trakteren. Er zijn nu ook varianten, zoals het mini-ezelsoor en het Ezelsoor XXL. En soms zijn er specials, bijvoorbeeld rode oren voor Valentijnsdag. Heemskerkse Ezelsoren zijn zo beroemd, dat ze zelfs hun eigen Facebook pagina hebben, met honderden fans tot ver over de gemeentegrenzen.
In maart 2014 heropende de banketbakkerij na een spectaculaire verbouwing. Dankzij het moderne interieur, exterieur en de bijpassende huisstijl, kan de stijlvolle winkel zich meten met de besten. De innovatie heeft zich niet beperkt tot het pand en het logo. Regelmatig verbeteren we bestaande lekkernijen en voegen we mooie producten toe aan ons brede assortiment. Daarbij focussen we altijd op topkwaliteit en ambachtelijkheid, zowel voor brood als banket. En het oog wil ook wat! Kom dus snel langs in onze winkel en zie de keuze met eigen ogen.

Tip: Krijgt u meteen trek? Geniet dan van een drankje met iets lekkers erbij in onze KomProeven konditorei of op ons buitenterras (alleen in het seizoen).