Kom proeven!

In onze Konditorei KomProeven kunt u ontspannen zitten. Er is ruimte voor 28 personen, bij zonnig weer uitgebreid met 40 terrasplaatsen. Geniet op uw gemak van een hapje en een drankje. Maak uw keuze uit de uitgebreide koffie & thee kaart, waarop ook frisdranken en sappen staan. Kies een lekkernij uit de vitrine of laat u verrassen met een proeverij. Voor de lunch of stevige trek kunnen onze winkeldames een belegd broodje, een warme snack, tosti, uitsmijter of zelfs een Belgische wafel vers voor u bereiden. Of wat dacht u van een High Tea? Wanneer u deze vooraf bestelt, staat alles op tijd voor u klaar. Ook heel leuk om cadeau te krijgen.

Op iedere tafel vindt u een uitgebreide menukaart, die aangepast is aan de seizoenen. En op ons beeldscherm kunt u zien wat het broodje van de maand is, of welk gebakje de weekaanbieding. Heeft u bijzondere dieetwensen? Ook daar hebben wij aanbod voor. Denk aan een lactosevrij of suikervrij gebakje, brood of gebak zonder noten en pinda’s, of glutenvrije artikelen. Informeer ernaar en bestel bij voorkeur vooraf.

Sinds 2018 werken we uitsluitend met Nespresso™ koffie. De professionele machine zorgt altijd voor een perfecte espresso, cappuccino, latte macchiato of een van de flavoured coffee smaken. Theeliefhebbers hebben bij ons een ruime keuze aan losse thee, met elegante smaken en aroma’s. Onze huisgemaakte ijsthee is ’s zomers de perfecte dorstlesser. Sappen en frisdranken maken de drankenkaart compleet.

Tip: Een flavoured iced macchiato is de ultieme ijskoffie die u niet snel zult vergeten.