Kom proeven!

In onze Konditorei kun je ontspannen zitten. Er is ruimte voor 28 personen, bij zonnig weer uitgebreid met 40 terrasplaatsen. Geniet op je gemak van een hapje en een drankje. Maak keuze uit de uitgebreide koffie & thee kaart, waarop ook frisdranken en sappen staan. Kies een lekkernij uit de vitrine of laat je verrassen met een proeverij. Voor de lunch of stevige trek kunnen we een luxe belegd broodje, een warme snack, tosti, uitsmijter of zelfs een Belgische wafel vers voor je bereiden. Of wat dacht je van een High Tea? Wanneer je deze vooraf bestelt, staat alles op tijd voor jullie klaar. Ook heel leuk om cadeau te krijgen.

Op iedere tafel vind je een uitgebreide menukaart, die aangepast is aan de seizoenen. En op ons beeldscherm komen regelmatig specials en aanbiedingen voorbij. Heb je bijzondere dieetwensen? Ook daar hebben wij aanbod voor. Denk aan een lactosevrij of suikervrij gebakje, brood of gebak zonder noten en pinda’s, of glutenvrije artikelen. Informeer ernaar en bestel bij voorkeur vooraf.

Sinds 2024 werken we samen met Koffie van Hoorn. Hun huisgebrande bonen malen we zelf, voor ieder kopje vers. De gemalen koffie gaat daarna in onze La Marzocco, de Rolls Royce onder de koffiemachines. Met deze professionele machine zorgen onze winkelmedewerkers voor een perfecte espresso, cappuccino, latte macchiato of een van de flavoured coffee smaken. Theeliefhebbers hebben bij ons een ruime keuze aan losse thee, met elegante smaken en aroma’s. Onze huisgemaakte ijsthee is ’s zomers de perfecte dorstlesser. Sappen en frisdranken maken de drankenkaart compleet.

Tip: Koffie van Hoorn: Dat hoor je. Dat ruik je. Dat proef je.

 

Koffie van Hoorn